Wie zijn we?

Veer

Veer Hens

Vanaf mijn 15de is mijn missie duidelijk en wist ik dat “therapeut-healer-teacher” mijn opdracht vormde. Ik sta open voor mensen, hun verhalen… iedereen is boeiend! Ik heb 25 jaar als therapeut/vormingswerker gewerkt in een multidisciplinair team en vanaf 2003 startte ik mijn zelfstandige praktijk. Het uitgangspunt ‘alles is energie’ maakt dat ik Bachbloesems en Energetische Antropologie studeerde en een jaarstage omtrent energetische heelwijze in de USA volgde. Wat ik doe is mijn ‘zijn’, mijn ‘passie’, het is leven vanuit mijn ‘ziel’.

dav

Jo Bossaerts

Vanaf mijn 15de vond ik alle mensen dom, meelopers en angsthazen. Ik heb vanaf toen een weg bewandeld van conflict, weerstand en agressie. Toen ik rond mijn 33ste geen (veilige) kant meer uit kon, koos ik voor een volledige (180°) ommekeer. Ik bestudeerde de menselijke psyche, energetische antropologie en volgde o.a. een jaarstage bij een meester omtrent energetische heelkunde. Ik kreeg alsmaar meer inzicht in mezelf en de oorsprong van onze vastgeroeste, blokkerende patronen. Via hypnose heb ik een manier gevonden om deze blokkerende patronen, concepten en overtuigingen in het onbewuste te veranderen in patronen, concepten en overtuigingen die ons doen groeien. Ik wil graag mijn opgebouwde wijsheid delen met hen die kiezen voor transformatie.

Profiel Hind

Hind Montesinos

Al van kleins af ben ik geboeid door ‘mensen’. Wat denken ze, waarom doen ze wat ze doen, waarom is iedereen anders en toch zo gelijk? Ik heb veel gereisd en veel met mensen over de hele wereld gesproken om te ontdekken hoe andere culturen werken, wat mensen gelukkig maakt, waarnaar ze streven. Er zijn altijd raakvlakken te vinden, hoe verschillend het op het eerste gezicht ook lijkt. Ik studeerde psychologie en heb me verdiept in gezinsdynamieken. Ik kijk alvast uit om ook jou te mogen ontmoeten!

Wat doen we?

Onze Restitutie-opleidingen zijn gericht naar zowel de professionele gebruiker als mensen met interesse in bewustzijnsverruiming en het zich ‘ont-wikkelen’ van de persoonlijkheid. Onze opleidingen zijn voor iedereen bedoeld en hebben een zeer praktische inslag zodat je er dadelijk mee aan de slag kan in je dagelijks leven. Het is ook “oude wijsheid” vertalen naar onze tijd, maar vooral het vinden van je eigen weg, je eigen waarheid, je zelfliefde en je bewust worden van waar je je energie aan geeft.

 

Onze Restitutie-therapieën en behandelingen kunnen apart of in combinatie gevolgd worden al naargelang de vraag en het te behandelen thema. We starten met een verkennend gesprek of intake waarbij de in te zetten therapie(en) besproken en uitgelegd worden.

 

Ons Restitutie-event ‘Next Level‘ met Lichtvortex en NXI creëert. een Hoger en Ruimer Bewustzijn, zorgt voor balans door Healing, Teaching en Meditatie. Zet even je gedachten stil en geniet van de HELENDE KRACHT.