Basis opleiding bewustzijnsverruiming

De tijd waarin we nu leven is bijzonder omdat we nu de kans krijgen ons bewustzijn te verruimen in een snel tempo. Dit transformatieproces heeft nood aan juiste informatie en ondersteuning. Bewustzijnsverruiming kan tijdelijk allerlei neveneffecten hebben die een desoriënterend gevoel kunnen geven: het korte termijn geheugen dat niet meer zo goed werkt, emotionele ups en downs, oude patronen, gedragingen en overtuigingen die naar boven komen, maar niet meer ‘juist’ aanvoelen, een verhoogde gevoeligheid, relaties en vriendschappen die ineens niet meer matchen, gevoel van heimwee, alsof je hier niet meer thuis hoort, diep verdriet,…   Wij brengen via deze basisopleiding ons verhaal waarbij we geen onderricht geven vanuit boeken, maar vanuit ervaring, wijsheid en intuïtie. We delen onze tools die voor ons evolueren in een versneld tempo mogelijk maakten. Hier gaat het om doorleefde materie en universele kennis. Uitspraken als “anderen zuigen me leeg”, “ik doe zo mijn best en toch…”, “ik ben altijd zo moe” krijgen een andere betekenis in het Licht van energie.

Reis naar je Essentie, Level 1

Doel is een ‘reis’ te ondernemen naar je ‘Essentie’. Zoals je weet, identificeer je jezelf het meest met je ego/persoonlijkheid en door intensief samen op pad te gaan, leer je je energie te verhogen naar de trilling van je authentieke blauwdruk. Door te oefenen, bij te sturen, vertrouwen te ontwikkelen, jezelf echt te leren kennen, kom je bij je ‘zijn’ en leer je je energie op je hoogste trillingsniveau te houden.

Reis naar je Essentie, Level 2

We gaan een stap verder met je persoonlijke transformatie. We staan stil, geven tools om jouw oorspronkelijke wonde, je rollen, je maskers en je vastgeroeste patronen te transformeren. Ook meer bewustzijn brengen in al je activiteiten of leren denken en handelen vanuit je hart. Stilstaan bij jouw roeping of doel en accepteren wat is.

Wat is Meditatie en hoe kan je het leren?

Ken jij het verschil tussen diepe ontspanning, je hoofd leeg maken, mindfulness en meditatie? Wil jij begrijpen wat meditatie precies is en hoe je het kan leren? Voel jij je soms niet in staat je werk af te zetten? Voel jij je met momenten rusteloos, gespannen, onzeker, in de put? Is concentratie moeilijk? Kan jij je (doem)gedachten niet stil krijgen?  EN wil jij dit veranderen?

 

We leggen uit wat meditatie is en welk nut het heeft. We gaan stap voor stap te werk en deze opleiding biedt een veelheid aan meditatievormen, waardoor jij innerlijke stilte en andere voordelen kan ervaren.

Opleiding Materialiseren

Wil jij ook leren materialiseren? Hetzij vrienden, geld, creativiteit, kortom van alles… dan is deze opleiding beslist iets voor jou! 

“Overvloed is niet iets dat je krijgt.
Het is iets waar je je op afstemt”
-Wayne Dyer

We staan stil bij volgende zaken:

 • Is er genoeg voor iedereen? 
 • Wat is het wat materialiseren blokkeert? 
 • Wat doet schaarste bewustzijn met je? 
 • Hoe kan je overvloed creëren? 
 • Het wonderlijke mechanisme van manifestatie stap voor stap en wat je nodig hebt om dit te doen slagen.  

Opvoeding kinderen & jongeren

Omdat opvoeding een complexe taak is en een verpletterende verantwoordelijkheid geeft, willen wij ouders, en allen die met kinderen te maken hebben via deze interactieve, concrete workshop een beetje op weg helpen. We staan stil bij ‘volkswaarheden’ die sociaal aanvaard zijn, maar niet de volledige waarheid zijn, besef krijgen van hoe we energetisch met baby’s, kinderen en jongeren kunnen omgaan, besef krijgen van de energie(en) afkomstig van onze ouders, inzicht geven in hoe we onze kids kunnen stimuleren in hun groei naar ontwikkeling en identiteit door een opvoedingsmodel te schetsen gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde.

Loslaten

Loslaten betekent iets niet langer vasthouden. Simpel toch en voor velen zo moeilijk.

In deze interactieve opleiding behandelen we o.a. volgende topics:

 • Wat is loslaten?
 • Waarom kan je niet loslaten?
 • Waarom hou je vast?
 • De voordelen van loslaten?
 • Hoe kan je leren loslaten?
 • Hoe zit het met stress loslaten?

Opleiding Relaties

Leer je partner naar waarde te schatten door het zien van zijn kwaliteiten en mogelijkheden. Door open en mooi te denken over haar of hem, door het geven van ademruimte zodat je partner zichzelf kan zijn…

In deze opleiding stellen we ons de vraag wat een relatie is, waarom we relaties aangaan, en hoe het met verwachtingen naar elkaar toe zit.
We bespreken het “ware energetische” huwelijk en geven aandachtspunten voor een duurzame relatie.  ‘Theorie’ wordt afgewisseld met interactieve opdrachten zodat het een ‘levend’ geheel wordt.

Opleiding getuigenissen:

Voor mij was en is het… een soort openbaring over mezelf geweest waarin ik handvaten kreeg om met mijn patronen aan de slag te gaan. Hierdoor kreeg ik er niet alleen zicht op maar kon ik er zelf mee aan de slag. Ik heb de zaken zelf in handen, ikzelf kan er iets aan doen. Vooreerst ‘hard’ werken, soms confronterend maar vooral liefdevol met mezelf en anderen zijn. Zonder oordeel, “het is wat het is”, in je eigen kracht geloven, niets moet maar mag, mildheid… leer je hier. Mindfullness van de bovenste plank… Ik heb rust gevonden. Soms duiken de patronen terug op maar je herkent ze sneller en je kan je herpakken. Kortom bedankt om mijn ogen te openen! Liefs.
Sabine