Diksha Initiatie

Diksha is een overdracht van transformerende energie via de handen waarbij delen van de hersenen geactiveerd worden.

Diksha betekent initiatie of activering en brengt harmonie in je verstand, hart en emoties.

Het heeft de eigenschap patronen gebaseerd op angst en alles wat je niet langer dient, te transformeren en brengt je in je natuurlijke staat van Zijn of Eenheid.

 

Naast uitleg en achtergrond van Diksha gaan we praktisch oefenen zodat je zelf deze Diksha energie kan geven aan zowel jezelf als anderen. Voor het ceremonieel gedeelte vragen we dat elke deelnemer een verse bloem naar keuze meebrengt. Deze bloem, die de helende energie opneemt, neem je na de initiatie mee naar huis.

 

Reserveer je stoeltje via contacteer ons. Deze Initiatie wordt gratis aangeboden. Bevestigingsmail volgt.

Energetic healing met Licht-vortex én NXI

De Licht-vortex(en) helpen je te verbinden met hogere frequenties om heelwording te brengen zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Deze vortexen zijn gebaseerd op geometrie en de patronen belichamen de perfecte balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Healing brengt een diepere staat van gezondheid, liefde en geluk.

 

In combinatie met Nexus Infinity (NXI), een behandelapparaat dat werkt door middel van Energetic Geointelligence (E.G.S.) en Hoge Frequenties bevordert dit in sterke mate je gezondheid waardoor ‘heelwording’ ontstaat. De kwaliteit van leven (lichaam en geest) wordt gestimuleerd in de richting van balans, eenheid en eenvoud. Daardoor kan je het beste uit jezelf halen omdat je dan de kracht, de vitaliteit, de creativiteit en de energie hebt.

 

NEXUS INFINITY, the next step lightyears ahead – zonder medicatie gezond door geluidsgolven -en frequentie.

 

Sessies duren ongeveer 45 minuten: je ligt in een comfortabele houding met aangepaste muziek in de energie van de Lichtvortex en de Frequenties van de NXI.

Personal Transformational Healing

Dit is een energetische uitstap, een dans, een ontdekkingsreis voorbij de illusie waarbij je contact kan maken met jouw Hoogste Zelf.
Het is van belang goed voor jezelf te zorgen en je te geven waar je nood en recht op hebt.

Reinig, verfris, boost en transformeer je fysieke, emotionele en mentale lichaam door Healing.

Jo & Veer doen deze healing manueel in een 5de dimensionaal kader.
Iets om mee te maken, dit is telkens weer een unieke ervaring.

Een Persoonlijke Healing duurt 45 min en kost €90

Meditatie

Begeleide meditatie in groep 2 avonden per maand (woensdag en vrijdag) van 20.00 tot + 21.30 uur. Nadien is er de mogelijkheid even na te praten met een tasje thee en versnapering.

We vragen vooraf een stoeltje te reserveren. Wil je ongeveer een week vooraf een herinnering in je mailbox geef ons een seintje (via contact) en je wordt opgenomen in de meditatiepool.

Chanting

Net zoals meditatie is Chanting een manier om je frequentie te verhogen en je bewustzijn te transformeren. Het zingen doet je denken verstillen en brengt je in verbinding met je hart. Daardoor heeft het een kalmerend effectwerkt het stress reducerend en versterk je je zelfhelend vermogen.